[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

 

Märynummen ulkoilualueella on mahdollisuus harrastaa monenlaista liikuntaa

Retkeilyreitti

Märynummen kyläyhdistyksen 5,5 km:n retkeilyreitti tarjoaa opastetun, keskivaikean, kierroksen metsässä. Reitti kulkee läpi monimuotoisen maaston: suonviertä, niittyä, kangasmetsää, lehtoa ja kallionpäällystä. Lähtö retkeilyreitille osoitteessa Hirvitie 96.
Reitin kartta on ladattavissa tästä linkistä.

Kuntorataverkosto

Kuntorataverkosto on valaistu 3,4 km:n verran, ampumaradalle johtavaa reittiä ei ole valaistu. Lumisena aikana kuntoradalla on latu ja myös tykkilumilatu.

Frisbeegolf-rata

Märynummen Frisbeegolfrata sijaitsee lähellä ylälammen parkkipaikkaa, kuntoradan alkua. Tarkemmin rata alkaa Tassukallion takaa, sata metriä Hirvitietä eteenpäin tien oikealla puolella. Rata on täysimittainen: 18 väylää ja puttikori (harjoituskori). Rata on metsärata, jonka väylät on suunniteltu niin, että aloittelijoiden pitää opetella heittämään par-lukemiin pääsemiseksi. Jonkin aikaa heittäneet voivat metsästää pirkkoja ja kokeneet heittäjät pääsevät kokeilemaan eagleja parilla väylällä.  http://www.marynummi.net/Frisbeegolfrata/

Uimala

Kesällä uimalassa pääsee uimaan, saunaan ja kioskiin. Tutustu Salon kaupungin uimarantoihin osoitteessa www.salo.fi/uimarannat.  Koirien uittamista varten löytyy lampi Tassukalliolta.

Muut palvelut

Uimalan alueelta löytyy vapaasti käytettävissä oleva tenniskenttä ja Koiraharrastuskeskus Tassukallio (http://tassut.net/koulutuspaikat/). Suunnistuskartat ovat myös alueella ajan tasaisia, sillä Märynummen metsissä on järjestetty suunnistuskilpailuja ja iltarasteja vuosittain. Karttatiedustelut Angelniemen Ankkuri ry:ltä.

Tervetuloa kuntoilemaan! Reitin päätteeksi sopii kierros frisbeegolfia, pulahdus uimarannalla sekä kahvit ja jäätelöt M-marketilla tai kesäisin myös lammen kioskissa.