[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

 

Märynummen ulkoilualueella on mahdollisuus harrastaa monenlaista liikuntaa

Retkeilyreitti

Märynummen kyläyhdistyksen 5,5 km:n retkeilyreitti tarjoaa opastetun, keskivaikean, kierroksen metsässä. Reitti kulkee läpi monimuotoisen maaston: suonviertä, niittyä, kangasmetsää, lehtoa ja kallionpäällystä. Lähtö retkeilyreitille osoitteessa Hirvitie 96.  Reitin kartta on ladattavissa tästä linkistä.

Kuntorataverkosto

Kuntorataverkosto on valaistu 3,4 km:n verran, ampumaradalle johtavaa reittiä ei ole valaistu. Lumisena aikana kuntoradalla on latu ja myös tykkilumilatu.

Frisbeegolf-rata

Märynummen Frisbeegolfrata sijaitsee lähellä ylälammen parkkipaikkaa, kuntoradan alkua. Tarkemmin rata alkaa Tassukallion takaa, sata metriä Hirvitietä eteenpäin tien oikealla puolella. Radalla on yhdeksän väylää ja puttikori (harjoituskori). Rata on metsärata, jonka väylät on suunniteltu niin, että aloittelijoiden pitää opetella heittämään par-lukemiin pääsemiseksi. Jonkin aikaa heittäneet voivat metsästää pirkkoja ja kokeneet heittäjät pääsevät kokeilemaan eagleja parilla väylällä. Rataa laajennetaan täysimittaiseksi 18 väylän radaksi keväällä 2018.  http://www.marynummi.net/Frisbeegolfrata/

Uimala

Kesällä uimalassa pääsee uimaan, saunaan ja kioskiin. Tutustu Salon kaupungin uimarantoihin osoitteessa www.salo.fi/uimarannat.

Muut palvelut

Uimalan alueelta löytyy vapaasti käytettävissä oleva tenniskenttä ja Koiraharrastuskeskus Tassukallio (http://tassut.net/koulutuspaikat/). Suunnistuskartat ovat myös alueella ajan tasaisia, sillä Märynummen metsissä on järjestetty suunnistuskilpailuja ja iltarasteja vuosittain. Karttatiedustelut Angelniemen Ankkuri ry:ltä.

Tervetuloa kuntoilemaan! Reitin päätteeksi sopii kierros frisbeegolfia, pulahdus uimarannalla sekä kahvit ja jäätelöt M-marketilla tai kesäisin myös lammen kioskissa.